Okulumuzun Tarihçesi

10.10.2013 6098

Okulumuz, Milli eğitim bakanlığı ile Borsa İstanbul (İstanbul Menkul Kıymetler Borsası) arasında imzalanan protokol kapsamında tamamlanmış olup 28.08.2007 tarihinde açılmıştır. Okul müdürü, müdür yardımcıları, meslek ve kültür dersleri öğretmenleriyle eğitim ve öğretim hizmetine 25 kişilik bir ekiple devam etmektedir.

Eğitim-Öğretimimizi sürdürdüğümüz okulumuz, 13 dönüm alan içinde birbirlerine bağlantılı olarak tasarlanmış toplam 4 bloktan oluşmakta olup, bunun bir bloğu 3 yıldızlı otel standartlarında uygulama oteli olarak hizmet vermektedir.

Okulumuzda,  öğrencilerimizin mesleki becerilerini geliştirmelerinde yardımcı olan son teknoloji ile donatılmış, iki adet Mutfak Atölyesi, Servis Atölyesi,  Ön büro Atölyesi,  Kat Hizmetleri Atölyesi ve Seyahat Hizmetleri Atölyesi bulunmaktadır. Bunun yanında yabancı dil laboratuarı, edebiyat dersliği, bilgisayar laboratuarı,  fen laboratuarı, edebiyat dersliği, kütüphane, toplantı salonu,  spor odası, spor sahaları ve çeşitli aktivite odaları ile zengin bir fiziki yapıya sahiptir.

Uygulama otelimiz ise, 4'ü süit oda olmak üzere toplam 30 odadan ibarettir. Uygulama otelinin içerisinde Restoran, Mutfak, Ruf bar, Çamaşırhane, Konferans salonu, Kahvaltı salonu, bayan kuaför ve erkek kuaför alanları bulunmaktadır. Tüm odalarımızda havlandırma sistemi, TV, minibar ve internet bulunmaktadır.  Bu Uygulama Otelinde yapılacak hizmet üretimini, okulumuz öğrencileri yapmaktadırlar.