DEĞERLERİNE SAHİP ÇIK, GELECEĞE UMUT OL PROJESİ BAŞLADI !..

15.01.2024 40

Türkiye ve Azerbaycan ortaklığı ile gerçekleştirilen eTwinning projemiz çalışmalarına başladı.

Projeyle ilgili olarak okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Caner KOÇ : “Değerlerine Sahip Çık, Geleceğe Umut Ol” projesi, öğrencilerimizin değerlerini fark etmelerine ve bu değerleri koruyarak geleceğe taşımalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir. Projemiz, toplumumuzun temel değerlerini, kültürel varlığını ve çevre bilincini ön plana çıkartmayı, tüm gençlerin yaşamlarını bu değerler etrafında sürdürmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Proje çalışmalarımızda web araçları kullanılarak birçok etkinlik gerçekleştirilecek ve öğrencilerimiz farklı bir deneyim elde edecekler” dedi.

DEĞERLERİNE SAHİP ÇIK, GELECEĞE UMUT OL projesine Türkiye’den 8, Azerbaycan’dan 2 tane okul katılmaktadır. Projede okulumuzu 7 öğrenci temsil edecektir.