Online Rezervasyon

Online Rezervasyon

Uygulama Otelimiz için online rezervasyon

18.11.2020 2102

 

Rezervasyon sistemimizde otelde öde seçeneği bulunmaktadır. Kredi kartı bilgileri girmenize gerek yoktur. 

Uygulama Otelimize ait rezervasyon sistemine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın. Giriş tarihi, gece sayısı, çıkış tarihi ve kişi sayısını seçerek oda ara butonuna tıklayın. Müsait odalar gecelik fiyatları ile listelenecektir. Oda sayısını seçin Satın Al butonuna tıklayarak sonraki sayfaya geçin. İletişim bilgilerini doldurun sizinle iletişime geçilmesi ve rezervasyonunuz sms ve e posta olarak gelmesi için bu aşama önemlidir. Ekstra bir notunuz varsa bu kısmı doldurabilirsiniz. 

İleri butonunu tıklayarak 2. Bölüm Misafir Bilgileri kısmını açın. 1. Misafir alanındaki cinsiyet, ad, soyad, doğum tarihi, uyruk, kimlik no bilgilerini girin. Beraber kalacağınız ikinci bir kişi varsa 2. Misafir alanındaki bilgileri de doldurun. Uyruk kısmı seçilmeden ileri gitmemektedir.  Bu kısımdaki bilgilerin doğru ve eksiksiz girilmesi önemlidir. Oteli giriş yapılması esnasında hatasız ve hızlı bir şekilde Check in yapılması bu kısmın doldurulmasına bağlıdır. 

İleri butonuna tıklayarak 3. Bölüm Ödeme Bilgilerine geçin. Otelde Öde seçeneğini seçip altındaki kutuyu işaretleyerek Tamamla butonuna tıklayınız.  Rezervasyonunuzun kesinleşmesi için en az bir gecelik ücretin havale edilmesi gerekmektedir.

Uygulama Oteli İletişim: 02127237601 - 05359744401

 

  Online Rezervasyon için Tıklayınız